Стало відомо про те, коли може статися диво, і в Російській Федерації розпочнеться революція. Є єдина умова для того, щоб це сталося.

Про це 24 каналу сказав російський політолог та громадський діяч Аббас Галлямов.

Питання майбутньої революції біля Росії досі актуальне, і суспільство не задоволене діями путінського режиму. Але при цьому не можна стверджувати, що станеться це найближчим часом.

мітинги в Росії
мітинги в Росії

Якщо Кремль не змінить своєї стратегії, тоді це станеться, але народ продовжує терпіти.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Те, що ми у стратегічному плані рухаємося в цьому напрямку, моя думка не змінилася. Дивлячись на те, як влада слабшає, можна навіть сказати, що вона посилюється. Але я все-таки не стверджуватиму зі стовідсотковою ймовірністю, що революції трапиться, тому що їй революції завжди є альтернатива - реформи", - каже Аббас Галлямов.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Еліти можуть намагатися переконати Путіна найближчим часом відмовитися від висування на наступний термін. Може з'явитися наступник, реформи якого допоможуть уникнути революції, і унеможливлювати такий варіант не слід.

Однак це зовсім не означає, що новий лідер відмовиться від ідеї війни в Україні, адже значна частина народу все ще підтримує цю ідею через пропаганду. Та сумнівів у перемозі України вже ні в кого не залишилося.

Нагадаємо, що пропагандистка симоньян заткнула ниючих "мобиків" і закликала "надихатися" бідним російським народом

Раніше повідомлялося, що вірні ознаки приготування втечі: голова Енергоатому розповів, що роблять окупанти на ЗАЕС

Також Олена Зеленська розповіла, скільки українці можуть протягнути без електрики: боротимуться роками