Нова пошта оновила цінники на деякі свої послуги та тарифи.

Мова йде про доставку документації, а також посилок в поштомати. У компанії розповіли про нові тарифи на доставку документів та посилок до поштоматів.

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube
"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

Вартість доставок документів у поштомат коштує 45 гривень. За адресний збір чи доставку клієнтам Нової пошти доведеться заплатити додаткові 30 гривень за одиницю. Вартість доставки посилки до поштомату становитиме мінімум 60 гривень. За адресний збір чи доставку доведеться заплатити плюс 30 гривень за одиницю.

Окрім того, здорожчала послуга "Пункт передачі", тепер скористатися нею можна, але вже на 10 гривень дорожче. Щоб скористатися цією послугою, потрібно відкрити мобільний додаток "Нова пошта" та натиснути "Створити посилку". У віконці "Місце отримання" обрати поштомат за потрібною вам адресою. Отримувачу надійде повідомлення про те, що для нього залишили відправлення в поштоматі. Послугу полюбили українці, адже завдяки їй можна передавати досить не дорого посилки в межах одного міста.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поштомат, скріншот: YouTube
Поштомат, скріншот: YouTube

Посилку можна зберігати у поштоматі не довше трьох днів. Якщо термін зберігання спливе, а отримувач не забере посилку, її перемістять у найближче відділення Нової пошти, щоб звільнити комірку поштомата.

Нагадаємо, ми писали, що тисячі об'єктів по всій країні: як держава-терорист постійно підтверджує свій статус.

Як повідомляв "Знай.ua" "Слуга народу" Микола Тищенко знайшов в Україні "проблеми", ставши блогером з Кличком: "Пи*здиш - ворог".

Також "Знай.ua" інформував, молочка летить у ціні але навіть не повʼязано з війною: чого чекати невдовзі.