Стало відомо про те, що росіяни продовжують руйнувати життя українців, і вже завдали пошкоджень на десятки тисяч цивільних об'єктів.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін в ефірі телемарафону. Росія продовжує доводити, що вона є державою спонсором тероризму.

Справа в тому, що через російські удари постраждали вже понад 32 тисячі цивільних об'єктів, а також ще не менше 700 об'єктів критичної інфраструктури.

Євген Єнін
Євген Єнін

"Як і належить терористам, під прицілом у них (росіян – ред.) цивільні об'єкти. На сьогоднішній день нараховано близько 32 тисяч подібних об'єктів, які зазнали поразок від російських снарядів. Це насамперед приватні або багатоквартирні будинки мирних жителів. Лише 3% кількості зафіксованих обстрілів – це військові об'єкти" - каже Євген Єнін.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Під прицілом окупантів все ще залишаються об'єкти критичної інфраструктури, оскільки вони хочуть позбавити нас зимою електрики, водопостачання та опалення.

Руйнування, скріншот: YouTube
Руйнування, скріншот: YouTube

З 24 лютого до сьогодні було зафіксовано вже понад 700 об'єктів критичної інфраструктури - аеродроми, мости, нафтобази, електричні підстанції тощо.

Це вже маніакальне бажання занурити нашу країну на повну пітьму, проте цього точно не станеться.

Зруйнований будинок у Києві, фото з Telegram
Зруйнований будинок у Києві, фото з Telegram

Нагадаємо, що Ілля Ківа знову перебрав із наркотою: вже скидає "режим Зеленського" та очолює Україну

Раніше повідомлялося, що вірні ознаки приготування втечі: голова Енергоатому розповів, що роблять окупанти на ЗАЕС

Також масований залп: скільки ракет може випустити держава-терорист наступного разу