Ці люди просто не хочуть бути поруч з іншими людьми і воліють, щоб їх залишили без нагляду.

Астрологи розповідають про найбільш антисоціальних знаків зодіаку, від тихих інтровертів до людиноненависників-відлюдників.

Драматичні знаки Зодіаку. Фото: скриншот з відео
Драматичні знаки Зодіаку. Фото: скриншот з відео

Телець

Телець має тенденцію рано дорослішати і тому є "найбільш самодостатнім знаком". Вони рідко просять про допомогу, частково тому, що "інші насправді їх дуже дратують". Хоча вони процвітають, будучи незалежними, Тельцям подобається мати невелику, згуртовану команду. Цей знак може виглядати антисоціальним, "оскільки вони люблять комфорт і дотримуються того, що знають".

Риби

Риби схильні поводитися як губки і вбирати енергію інших людей. Голдберг зазначає, що це виснажує їх і змушує їх шукати час на самоті, щоб відновити сили. Коли виснажливе відчуття також викликає у Риб трохи соціальної тривоги та гіперобізнаності про те, що люди їх засуджують.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

За словами Голдберга, це робить їх "вибагливими щодо того, з ким вони взаємодіють. Для Риб світська розмова може бути тортурою, вони віддадуть перевагу змістовній розмові з кимось із близьких.

Діва

Перфекціоністи зодіаку, Діви не є великими шанувальниками інших людей, тому що вважають, що вони вищі за них. Люди роблять помилки, розносять мікроби та влаштовують безлад, а це все, що Діви повинні критикувати та виправляти.

У своїй основі це бажання контролю. Томас каже, що Діви часто мають "встановлений розпорядок дня, який містить похід на роботу, повернення додому та відпочинок. Спілкування не часто потрапляє на порядок денний, тому що це ситуації, в яких Діви не можуть гарантувати, що все піде за планом. Провести з кимось час один на один – це швидше їхня швидкість.

Нагадаємо, ми писали, що який знак зодіаку найімовірніше розіб’є вам серце

Як повідомляв "Знай.ua" 6 пар знаків Зодіаку створені один для одного — найбільш сумісні за характером.

Також "Знай.ua" інформував, 5 знаків зодіаку, яким часто щастить з грошима.