Для наших читачів, котрі цікавляться цінами на бензин в Україні, є важливі новини. Багато хто пам'ятає, що під кінець листопада наша держава зіткнулася з першим тотальним "блекаутом" - мільйони людей залишалися без світла цілу добу. На жаль, така ситуація вплинула на роботу АЗС.

Про це стало відомо завдяки численним повідомленням українських трейдерів палива.

Авто, скріншот: YouTube
Авто, скріншот: YouTube

Відомо, що більшість операторів подбали про вихід із цієї ситуації заздалегідь і встановили на АЗС генератори та супутниковий інтернет. У той же час, подібні заходи призвели до подорожчання палива кінцевого споживача, оскільки генератори споживають багато палива, щоб забезпечувати заправку електроенергією.

Засновник групи "Прайм" Дмитро Леушкін розповів, що минулого тижня (21-27 листопада) близько 15 найбільших мереж АЗС підвищили ціни на пальне на 1 грн/літр.

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

А ось АЗС, що входять до групи "Приват", підвищили ціни на пальне одразу на 2 грн/літр. Але попри подорожчання попит на бензин зростає. Серед основних причин зростання експерт називає бажання людей запастися паливом для генераторів на зиму.

З огляду на ситуацію з дефіцитом палива в ЄС найближчим часом ціни на бензин та дизель можуть додати ще +1 грн/літр.

Нагадаємо, повний бак – недозволена розкіш: українські АЗС різко підняли ціни на бензин.

Раніше повідомлялося, вбивають пральну машинку, одяг та здоров'я: 15 найпоширеніших помилок, яких допускаються майже всі.

Також, чи можна не платити за кредит під час війни: які заборони має банк.