Українським водіям показали актуальні ціни на дизельне паливо, автомобільний газ та бензин. У середньому вартість зросла, але на деяке пальне не змінилася.

На початку осені були помічені сильні коливання цін на паливо в Україні, і 18 листопада вартість знову похитнулася. Зокрема, зросли середні ціни на дизпаливо та автомобільний газ, а от бензин упав у ціні.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Про це повідомляє видання "Хвиля", посилаючись на дані Консалтингової групи "А-95".

Якщо порівнювати з попереднім торговим днем, 18 листопада ціни на бензини А-95+, А-95 та А-92 не змінилися і становили 50,07 грн./л, 49,61 грн./л та 48,59 грн./ л відповідно.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Каністра для бензину, скріншот: YouTube
Каністра для бензину, скріншот: YouTube

А от дизельне паливо за добу подорожчало на 2 коп./л. Його середня ціна ДП на 18 листопада становила 53,97 грн./л. Також на 1 коп./л за добу зросла середня ціна автогазу – до 28,73 грн/л.

Ціни на пальне, дані Консалтингової групи "А-95".
Ціни на пальне, дані Консалтингової групи "А-95".

Варто зазначити, що у перші місяці війни на паливо в Україні спостерігався жорсткий дефіцит, його буквально ніде не можна було дістати. Зараз ситуація стабілізувалася, на щастя багатьох водіїв, хоча ціни коливаються практично щодня.

Раніше ми писали про те, що доведеться заплатити до 8500 гривень: українських водіїв попередили про нові правила на дорогах

Як повідомляв Знай.ua, ватна, пухова чи вовняна: яка ковдра найбільше зігріє вас взимку і як правильно її прати

Також портал Знай.ua писав, найкращий манікюр для зустрічі Нового 2023 року: що зробити з нігтями, щоб не засмутити Чорного Кота