Дружина президента Володимира Зеленського Олена нещодавно опинилася в Лондоні, щоб ближче познайомитися із сім'єю Сунак. Зокрема, із дружиною Прем'єр-міністра Великобританії Акшата Мурті.

Потім побувала на презентації фонду Olena Zelenska Foundation, там же, запустивши масштабний збір коштів на реконструкцію Центральної міської лікарні в Ізюмі, зустрілася з королем Чарльзом III.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Наша історія твориться прямо тут і зараз. Ми в Україні відчуваємо це дуже гостро. Це дивне відчуття – жити в підручнику історії. Розповіла про боротьбу України з російськими загарбниками та про випробування, які проходять українці, студентам британських вишів на запрошення London School of Economics", - пише Олена Зеленська у публікації.

Також вона нагадала, що студентам в Україні доводиться "боротися" за знання... оскільки щодня звучать повітряні тривоги, відключається електрика. Діти та підлітки – це наше майбутнє, майбутнє всього цивілізованого світу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Кордони та відстані в ньому більш умовні, ніж здається. Від молоді – української, британської, світової – залежить, як ми житимемо через 5, 10, 20 років", - додала Перша леді.

Нагадаємо, Перша леді Олена Зеленська привернула погляди у шикарному костюмі: "Стільки ніжності"

Як повідомляв "Знай.uа", Принцеса Уельська Кейт Міддлтон підтримала біженців у Британії та покуштувала український коровай

Знай.ua писав, візит президента до Херсона: пропагандисти закликають розпочати кримінальну справу проти Зеленського, і в усьому бачать "зраду"