Істерія у росіян продовжується. Дівчині з терористичної країни не дали візу до Сполучених Штатів Америки, і в неї почалася істерика. Звинувачує у всьому всіх, але не путіна.

Йдеться про популярну у місцевих колах блогерку, яка й поскаржилася своїм шанувальникам на "несправедливість" цього світу у власному Telegram-каналі. Вважає, що рішення є абсолютно нечесним.

Як відомо, після початку повномасштабної війни Росії проти України, наявність російського громадянства могла стати величезною проблемою для громадян, оскільки у цивілізованому світі їм не раді через путіну.

Російський паспорт, фото: скріншот із відео
Російський паспорт, фото: скріншот із відео

Ось дівчина і закотила істерику через те, що російський паспорт не сприймають на Заході і через нього їй відмовили в американській візі.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вона вважає, що у візі їй відмовили абсолютно несправедливо, оскільки вона була у багатьох країнах і добре відповідала на запитання у консульстві.

Посольство США. Фото: Українська правда.
Посольство США. Фото: Українська правда.
Посольство США. Фото: Українська правда.

У результаті можливою причиною міг стати російський паспорт. Той паспорт, чиї громадяни продовжують вбивати мирне населення України, поки росіянки подорожують світом.

"Він (консул) виглядає як бруд, що ненавидить цей світ. Я намагалася щось придумати, щоб потрапити не до нього, а до іншого консула, тому що я знала, що це закінчиться провалом ... І, звичайно, він нічого мене не спитав і просто відмовив", – в істериці сказала блогерка.

Нагадаємо, як автомобіль може врятувати вас у блекаут: вистачить і для ноутбука, і для побутової техніки

Раніше повідомлялося, що ходитимемо на відро: у Київраді готують українців до нових реалій у разі блекауту

Також, скільки потрібно буде страхового стажу пенсіонерам вже у 2023 році: лайфхаки, які допоможуть піти раніше