Ефектна блондинка з "Жіночого кварталу", а також зірка проєкту "Ліга сміху" Катя Нікітіна подалася до співачки та здивувала дебютом. Ролик з новою піснею вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна полюбилася багатьом шанувальникам, показавши себе у проєкті "Ліга сміху", а потім у складі "Жіночого кварталу", але на цьому вона вирішила не зупинятися і продовжила рухатися кар'єрними сходами шоубізнесу.

Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/
Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/

Так, на своїй сторінці Катя Нікітіна опублікувала кліп на свою пісню, давши зрозуміти, що відтепер вона ще співачка. Зірка підкреслила, що планувала презентувати трек набагато раніше, проте війна внесла свої корективи.

"Сьогодні у вас є на одну причину більше потанцювати в старості. Ця пісня легка, романтична та грайлива. Вона просто і весело нагадує про те, як важливо мати поруч близьку людину, чиї дотики зігріватимуть вас цієї зими і розповідає класичну історію щирих почуттів між люблячими людьми. Я впевнена, що багато дівчат впізнають себе в рядках цієї пісні, особливо на другому куплеті", - зазначила актриса.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Прям Madonna", "Тішусь", "Вітаю", "Катюха, це твоє!! Продовжуй", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" знайшла корисне заняття для українців, які залишилися без світла: "Хто самотній, саме час..."

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко поділився з українцями "інструкцією" на випадок відключення світла: "Всі свічки за упокій".

Крім того, ми писали, Кошовий все так само без волосся, а Пікалов з шевелюрою на заздрість худому Ткачу: як виглядали актори "Квартал 95" у юності.