Батьки часто розбираються з наслідками витівок своїх дітей. Чого тільки вони не роблять - ріжуть штори, забруднюють одяг, а ще багато хто любить малювати на шпалерах.

Прибрати сліди юних художників простіше, ніж здається. Для цього достатньо озброїтися звичайним феном для сушіння волосся. Даний спосіб допоможе позбавитися малюнків восковою крейдою.

Діти розмалювали стіни, domopravitelnitsa
Діти розмалювали стіни, domopravitelnitsa

Вам знадобляться:

Фен, суха ганчірочка або серветка, яка добре вбирає рідину, миючий засіб, губка для миття посуду та чиста вода. Постеліть на підлогу клейонку, щоб уникнути небажаного забруднення.

Процес очищення:

Увімкніть фен і налаштуйте його на повну потужність. Направте потік гарячого повітря на забруднення і зачекайте, поки віск, на основі якого зроблено крейду, не почне плавитися. Акуратно промокніть рідину, що утворилася до того, як вона потече. Таким чином, більшість забруднення вбереться, і на стіні залишаться незначні сліди. Позбутися їх можна за допомогою миючого засобу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як це працює:

Основною фізичною властивістю воску є температура плавлення – 70 градусів. Фен нагріває потік повітря до 100 і легко переноситься із однієї частини квартири до іншої. Завдяки цьому він підходить для того, щоб розтопити сліди воскової крейди на стіні.

Раніше ми писали про те, що решітка ти газової плити блищатиме після цього: універсальні засоби, що дійсно працюють

Як повідомляв Знай.ua, ніколи не сушіть одяг на батареї: ви здивуєтеся, чому не варто цього робити

Також портал Знай.ua писав, як приготувати їжу на сухому спирті і виготовити пальник будинку: ці поради позбавлять вас зайвого клопоту .