"Нова Пошта Глобал", що входить до групи компаній "Нова пошта" вчергове розширила послугу міжнародної доставки та додала на карту онлайн-шопінгу Чехію.

Чеська республіка стала дев'ятою закордонною країною для сервісу NP Shopping.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Українці можуть купувати безпосередньо у чеських онлайн-магазинах, які не мають прямої доставки в Україну, будь-які товари та техніку. Єдине, що є заборонені для транспортування товари, які доставити НП не зможе.

У компанії зазначають, що тепер вільно можна придбати Starlink, зарядні станції EcoFlow, та їх подальшим перевезенням на відділення "Нової Пошти", у поштомат або на вказану адресу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Тарифи на доставку через NP Shopping з Чехії

  • 0,5 кг — $5 (183 грн)
  • 1 кг — $8,50 (311 грн)
  • 1,5 кг — $10 (366 грн)
  • 2 кг — $13,50 (494 грн)

Розрахувати вартість доставки можна самостійно на сайті за допомогою спеціального калькулятора. Раніше "Нової Пошта" опублікувала детальну інструкцію з замовлення Starlink.

Можна купувати в будь-яких онлайн-магазинах, головне при оформленні замовлення вказати правильну адресу складу "Нової Пошти" в тій чи іншій країні. Для цього потрібно спочатку зареєструватися на сайті NP Shopping та отримати доступ до особистого кабінету з усією необхідною функціональністю.

Раніше компанія почала доставляти з інтернет-магазинів США, Італії, Туреччини, Великобританії, Німеччини, Польщі, Франції, Іспанії.

Нагадаємо, ми писали, що пекарі та бабусі в паніці: борошно активно дорожчає через зростання собівартості

Як повідомляв "Знай.ua" Укрпошта зробила багатообіцяючу заяву: блекаутом не налякали

Також "Знай.ua" інформував, українці показали, що Польша не прогадала прихистивши їх: збагачують на десятки мільйонів.