Кинуть найзапекліші курці — в Україні хочуть підвищити акциз на тютюнові вироби

Прилавок з цигарками. Фото: кадр з відео
Прилавок з цигарками. Фото: кадр з відео

Громадські організації пропонують додатково одноразово підвищити акцизи на тютюнові вироби до рівня інфляції. Про це під час брифінгу в медіацентрі Україна – Укрінформ заявив виконавчий директор ГО Центру громадянського представництва "Життя" Дмитро Купира. Державна податкова служба України, за попередні 6 місяців повідомила про надходження від акцизів на тютюнові вироби на 1,7 млрд грн більше за аналогічний період у 2021-му - 37,5 млрд грн проти 35,8 млрд грн відповідно.

Крістіна Річчі з "Венздей" згадала початок війни в Україні, коли вони були в Румунії: "Була впевнена, що загинемо"

Крістіна Річчі (Мерілін Торнхілл), кадр з "Венздей"
Крістіна Річчі (Мерілін Торнхілл), кадр з "Венздей"

Найпопулярніший серіал на даний час "Венздей" підкорює все більше шанувальників і, звичайно ж, стає цікаво, як відбувалися зйомки картини Тіма Бертона про сімейку Аддамс. Всім відомо, що вони відбувалися в Румунії і виконавиця головної ролі Дженна Ортега зізнавалася, що за 8 місяців зйомок вся група жодного разу не сходила до гарячого душу. Зйомки закінчилися у березні 2022 року, а це означає, що вони збіглися з початком повномасштабної війни в Україні (а ми перебуваємо по сусідству з Румунією). Що ж кажуть актори з цього приводу?

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Частина аптек та ветклінік у Києві працюватимуть під час блекауту: перелік адрес

Аптека, скріншот: YouTube
Аптека, скріншот: YouTube

Деякі київські аптеки та ветклініки продовжать працювати навіть у разі блекауту. Вони будуть оснащені резервними джерелами живлення. Мер Києва повідомив, що аптеки КП "Фармація" забезпечені резервними джерелами харчування та працюватимуть за повної відсутності електропостачання. Також за умов блекауту продовжать працювати і деякі аптеки приватних мереж, тому без ліків мешканці столиці не залишаться.

"Холостячка" Ксенія Мішина стала ексклюзивною заробітчанкою, робота знайшлася: "Важлива місія..."

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Ксенія Мішина зізналася, що їй вперше вдалося розпочати роботу у хорватському проекті. Поки що точно невідомо, що це за проект, проте шанувальники Ксенії вже не можуть знайти собі місця і просто згоряють від цікавості. Наша порада – терпіння, дорогі друзі, терпіння і ви все дізнаєтесь.

Українці не зможуть отримувати пенсії через "Укрпошту": Кабмін ухвалив постанову

Укрпошта.Фото: Youtube
Укрпошта.Фото: Youtube

Основна частина пенсіонерів отримує виплати через уповноважені банки, але водночас зберігається значний відсоток українців, яким гроші виплачуються через "Укрпошту". Втім, незабаром компанія припинить виконувати цю функцію, і її місце займе інший оператор. Згідно з ухвалою уряду трапиться це тільки після закінчення повномасштабної війни.