Популярна українська співачка, про таємного шанувальника з дорогими подарунками якої ми так поки і не дізналися, продовжує радувати своїх відданих шанувальників у соціальних мережах. Зірка романтичного шоу "Холостячка", серіалу "Фортечна", а також колишня шоумена Олександра Еллерта Ксенія Мішина зараз перебуває у Хорватії і звідти щодня шле щасливі кадри.

На цей раз Ксенія Мішина зізналася, що їй вперше вдалося розпочати роботу у хорватському проекті. Поки що точно невідомо, що це за проект, проте шанувальники Ксенії вже не можуть знайти собі місця і просто згоряють від цікавості. Наша порада – терпіння, дорогі друзі, терпіння і ви все дізнаєтесь.

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Ксенії Мішиній у мережі Instagram.

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

"Вважаю, що саме сьогодні розпочала важливу місію у хорватському проекті. Тому що першу сцену з текстом знято", - поділилася Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У новому кадрі можна побачити актрису, що трохи втомилася, вона стоїть з легкою засмагою на обличчі в бежевому пальті. На її обличчі проступають нотки втоми, проте не можна сказати, що вона нещаслива. А ось родзинкою на торті можна назвати звичайний термос для теплих напоїв.

Зірка також, як і решта людей мерзне, адже на вулиці зима, а зимова погода в Хорватії хоч і трохи м'якша, проте теж трохи щипає мінусовою температурою. Навколо Ксенії Мішин багато людей зі знімальної групи, а сцену вони мабуть знімали на вулиці.

Нагадаємо, Оля Цибульська яскраво відзначила інтимне свято: "Вітаю всі, хто забався...".

Раніше повідомлялося, Ганна Сагайдачна з "Фортечної" підкорила холодний пілон, Мишине таке і не снилося: "Докрутіть у кадр...".

Також, "Холостячка" Ксенія Мішина пішла на сміливий крок і заговорила про пологовий будинок: "Рада, що зважилася".