Ніщо не надихає більше, ніж пошук способів зробити повсякденне життя легшим і, отже, приємнішим.

На ваш розсуд підбірка лайфхаків, без яких ніхто не повинен жити.

Лайфхак. Фото: Youtube
Лайфхак. Фото: Youtube

Запітнілі дзеркала

Насправді є кілька речей, які ви можете зробити, щоб запобігти запотіванню дзеркала у ванній кімнаті (нанести крем для гоління, оцет, засіб для миття посуду та віск для автомобіля), але найпростіший трюк з усіх — це пустити на своє дзеркало швидким, холодним подувом за допомогою фена.

Липучка на килимі

Приємна особливість маленьких килимків для ванної та кухні без гумової підкладки полягає в тому, що їх легше прати, але, на жаль, вони просто не залишаться на місці. Щоб ці маленькі килимки залишалися на місці, просто додайте смужку липучки внизу кожного кута, щоб вони не ковзали повсюди.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нанесіть підводку ложкою

Розмістіть ложку на верхній частині повік, щоб допомогти вам отримати ідеальну лінію кожного разу.

Лайфхак. Фото: Youtube
Лайфхак. Фото: Youtube

Вирівняй вм'ятину у дерев'яній підлозі

Пара від праски та вологої тканини чи паперового рушника розширює деревину в місцях, де вона була вм'ята. Хоча ви б хотіли спочатку перевірити її на непомітній ділянці, це варте 3–5 хвилин, щоб спробувати.

Охолоджене вино із замороженим виноградом

Якщо ви хочете, щоб ваше вино було охолодженим, але не розбавляли його смак, спробуйте покласти в келих трохи замороженого винограду замість кубиків льоду.

Нагадаємо, ми писали, що як самостійно засушити апельсин для декору до Нового року - 3 простих способи: заміна набридлим іграшкам.

Як повідомляв "Знай.ua" дівчатка, запам'ятовуємо: як треба доглядати за губами взимку, щоб уникнути тріщин та сухості.

Також "Знай.ua" інформував, який засіб врятує срібні прикраси від темного нальоту: достатньо помістити в скриньку поруч.