Дружина президента Володимира Зеленського Олена якось показувала презентацію фонду Olena Zelenska Foundation, запустивши масштабний збір коштів на реконструкцію Центральної міської лікарні в Ізюмі.

Наразі Перша леді дала велике інтерв'ю щоденній лондонській газеті The Times, у якому розповіла про те, чого хоче Росія, здійснюючи ракетні удари по енергетичній інфраструктурі.

Олена Зеленська і Карл III, фото: Instagram
Олена Зеленська і Карл III, фото: Instagram

"Втома від війни? Це те, чого хоче Росія. Вона очікує, що світ втомиться від тривожних новин. Це було б як дозвіл робити все, що їй заманеться – і не лише з нами", - пише Олена Зеленська у публікації.

Вона також додала, що ця повномасштабна війна, розпочата РФ – не лише про протистояння та напад. Це боротьба... між протилежними світоглядами, бо ми боремося за життя, людські цінності та правду. Олена зазначила, що Україні потрібні усі можливі варіанти допомоги. Однак найважливіше зараз – це зброя, виключно для того, щоб захистити нашу інфраструктуру, школи, будинки, лікарні.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Прошу Бога, щоб перестали гинути наші люди, це перше. А друге – щоб справедливо Росія була покарана за всі смерті, горе, руйнування", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Перша леді Олена Зеленська зустрілася з другом чоловіка "віч-на-віч": "Приклад для наслідування"

Як повідомляв "Знай.uа", Перша леді Олена Зеленська знайшла у студентах України майбутнє світу: "Кордони умовні"

Знай.ua писав, Перша леді Олена Зеленська привернула погляди в шикарному костюмі: "Стільки ніжності"