У кожного трапляється таке, що до Нового року залишилися лічені тижні або навіть дні, а святкового настрою все немає і немає.

У 2022 році з настроєм українців все зрозуміло і логічно, адже важко радіти життю і відзначати, коли на передовій наші бійці гинуть за нашу свободу. Але недарма ж кажуть, що як Новий рік зустрінеш - так його і проведеш. А адже ми налаштовані в 2023 році відзначати перемогу України над диктаторської росією. Чому б не провести міні-репетицію цього в новорічну ніч?

Новий рік, кадр з фільму
Новий рік, кадр з фільму

А як же бути з відсутнім новорічним настроєм? З цим ми вам з радістю допоможемо і розповімо деякі хитрощі по тому, як відродити цей настрій всередині себе.

Як повернути "те саме" очікування новорічного дива

Психологи кажуть, що багатьом не завадило б самотужки налаштуватися на майбутні новорічні свята. Це треба для того, щоб отримати свій заряд позитивних емоцій і відволіктися від звичної рутини. Психологи стверджують, що не варто забувати про те, що свято знаходиться всередині нас.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нижче ми викладемо 5 кроків, які допоможуть налаштуватися на новорічний лад.

Новий рік, ялинка, фото Знай.ua
Новий рік, ялинка, фото Знай.ua

Живіть в очікуванні свята і заздалегідь продумайте, де і як ви будете відзначати його

В іншому випадку, ви не помітите, як настане 31 число, а у вас і загального уявлення ні про те, де і як ви хочете відзначити торжество. Готуйтеся до Нового року заздалегідь, адже часто сама підготовка буде краще і приємніше, ніж святкова подія.

Продумайте все до дрібниць: куди поставити ялинку, які купити подарунки близьким, що буде в меню на вашому святковому столі. Також потроху можна запасатися продуктами, щоб не робити все це в останній момент.

Уявіть, як саме ви будете зустрічати Новий рік

Крім застілля, слід продумати все, що ви будете робити в гостях чи вдома у святкову ніч. Це може бути все, що завгодно: караоке, настільні ігри, веселі конкурси, прогулянка на площу і т. д.

Продумайте до дрібниць: куди поставити ялинку, які подарунки купити близьким, що буде в меню на вашому святковому столі. Також потроху можна запасатись продуктами, щоб не робити все це в останній момент.

Новий рік - фото Знай.ua
Новий рік - фото Знай.ua

Створіть в будинку святкову атмосферу

Чому б не розпочати прикрасі будинку до майбутніх новорічних свят. Розвісьте гірлянди і вогники, прикрасьте ялинку мішурою і красивими іграшками, поставте свічки — всі ці атрибути допоможуть відтворити втрачену атмосферу свята.

Влаштуйте свято рідним і близьким

Можна напередодні святкових подій влаштувати приємний сюрприз для своїх близьких. Накрийте стіл улюбленими стравами членів вашої родини. Після застілля можна переглянути улюблені новорічні фільми, які точно піднімуть настрій.

Загадайте бажання під бій курантів

Заздалегідь подумайте про найпотаємніше, про те, чого б ви хотіли в 2023 році. Під бій курантів у новорічну ніч 31 грудня загадайте саме заповітне бажання. Ось побачите, в 2023 році воно обов'язково збудеться.

Вечірка на Новий Рік. Фото: 4party.ua
Вечірка на Новий Рік. Фото: 4party.ua
Вечірка на Новий Рік. Фото: 4party.ua

Нагадаємо, чого потрібно позбутися перед Новим роком: залиште в минулому ці 5 речей, щоб почати все з чистого аркуша.

Раніше ми повідомляли, які іграшки можна вішати на ялинку в 2022 році: правила прикраси новорічної красуні на догоду Чорного Кролика.