Російські пропагандисти продовжують сходити з розуму, і тепер відкрито почали виправдовувати політику геноциду від Кремля. Вважають, що це випробування для віри людини.

Зокрема мова пішла про главреда «Спаса» Бориса Корчевникова, раніше популярного і перспективного актора, який скотився у прірву. У новому сюжеті він спробував знову виділитися, щоб отримати чергову медаль від путіна.

Борис Корчевников. Фото: скріншот youtube
Борис Корчевников. Фото: скріншот youtube

Раніше він критикував чоловіків, які не хочуть їхати вмирати в Україну, і навіть розплакався з-за цього. Сам звичайно ж робити це він не збирався.

У новому ролику він з'явився з протоієреєм Ігорем Фоміним де зачепили тему того, що Бог дозволяє винищення народів.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Тобто, нібито правителі мають право вбивати, адже влада їм дано згори. Звідки вони взяли таку інформацію - незрозуміло, проте від росіян іншого чекати не можна було.

"Цікавий спосіб випробування віри: "Піди і виріж, знищ народ", — говорить Борис Корчевников, тим самим схвалюючи дії російської влади на території України.

Буча. Фото: скрін youtube
Буча. Фото: скрін youtube

Протоієрей Ігор Фомін зазначив, що ліберали засуджують таке явище, і це нібито неправильно. У Росії вважають, що президент має право вбивати людей, адже таке нібито є у Святому письмі.

"Вони мають право на те, щоб карати, припиняти земні долі і давати можливість людині усвідомити (навіть через таку страшну подію, як позбавлення життя). Народ. Президент. Бог", — говорить Ігор Фомін на тлі кадрів з інавгурацією президента Володимира Путіна.

Ну, тут можна сказати одне - яка країна, такі й закони.

Нагадаємо, що Ігор Гиркин після вигону з ворожих військ розповів про сюрпризи для України в найближчі тижні

Раніше повідомлялося, що росіяни викрадають українських дітей: везуть в Кадиров в Чечню на "перевиховання"

Також, російський постпред Небензя втік з ганьбою з засідання ООН: як окупанти утікали з Херсона