Як зробити себе щасливішим на порозі нового року - поради від режисерки, яка більшу частину життя провела у депресії.

Дівчина Ніколь Мей радить розпочати "покращення" з того, аби перевірити своє фізіологічне та психічне здоров'я.

Прийом психолога. Фото: Youtube
Прийом психолога. Фото: Youtube

Перевірка свого здоров'я це піклування про себе, це налаштує вас на позитивний тон, або покаже реальну картину, чи варто сумувати через стан здоров'я. Щодо відвідувань психолога, такі візити точно не зашкодять, адже якщо навіть проблем і не має, в психологічному кабінеті завжди можна довідатися про себе щось нове.

Хобі. Фото: Youtube
Хобі. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ще одна порада від Ніколь Мей — розмова з сонцем. Незалежно від того, перебуваєте ви на природі чи в машині, почніть з розмови про те, як пройшов ваш день і що ви ставитесь до людей навколо вас.

Пейзаж з сонцем. Фото: youtube
Пейзаж з сонцем. Фото: youtube

Наступна порада - це зайнятися своїм дитячим хоббі, наприклад малювати, робити фігурки з бісеру, абощо. Це допоможе відволіктися, сфокусувати увагу на виконанні монотонних речей. Можливо вам вдасться зробити до нового року власну дизайнерську річ, яка прикрашатиме будинок.

Режисерка попереджає, що якщо ви помічаєте за собою певні депресивні розлади, то малюванням та розмовами з сонцем говорити не варто, слід звертатися до термінових служб допомоги, або в лікарню до психолога.

Нагадаємо, ми писали, що ви забудете, що таке злидні: де поставити ялинку в домі, щоб увесь 2023 рік був щедрим і багатим.

Як повідомляв "Знай.ua" ви такого точно ще не їли: як законсервувати мандарини на Новий рік

Також "Знай.ua" інформував, що хліб усьому голова, але не з нашою кишенею? Українські виробники борошна попередили про різке подорожчання.