Найбільший та взагалі єдиний оператор пасажирських залізничних перевезень компанія "Укрзалізниця" проявила себе просто героїчно за останні кілька місяців, проте персонал - це одна справа, а ось якість поїздів – абсолютно інша. Так, у поїзді Одеса-Дніпро стало ну дуже спекотно і не було чим дихати, у купейних вагонах "справжня сауна".

Про це розповів пасажир цього поїзда Сергій Дубільєр на своїй сторінці у Facebook.

Публікація Сергія Дубільєра, скріншот: Facebook
Публікація Сергія Дубільєра, скріншот: Facebook

Українець поскаржився, що знаходитись у купейному вагоні було неможливо через дуже високу температуру. Він повідомив, що у коридорі градусник показав 26 градусів тепла, у самому купе було ще спекотніше.

Публікація Сергія Дубільєра, скріншот: Facebook
Публікація Сергія Дубільєра, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Заздрите? І це +26 вже в коридорі, скільки в купе - навіть боюся припустити. Куди там Укрзалізниця та її норми вагонної температури. Хоча, може, це мені тільки це все здається ненормальним, напевно знайдуться вічно замерзлі бабусі, яким буде холодно", - Написав Сергій.

Відповідь підприємства не змусила на себе чекати. Там пообіцяли розібратися та не допускати подібних випадків у майбутньому.

"Нам справді прикро, що ви зіткнулися з цією ситуацією. Ми подбаємо про те, щоб не допускати подібних випадків у майбутньому. Інформація вже передана у відповідний підрозділ", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, держава компенсує частину видатків: інструкція, як отримати гроші за генератор і кому пощастить.

Раніше повідомлялося, укрзалізниця роз'яснила, як рухатимуться потяги у разі блекауту.

Також, що робити українцям, якщо раптом запізнилися на потяг через російські обстріли: в Укрзалізниці дали кілька порад.