У Новий рік усім нам хочеться виглядати на всі сто, тому вже з грудня багато хто починає готуватися - змінюють раціон, сідають на дієту або вдаються до косметологічних маніпуляцій.

Привести своє тіло до ладу реально, якщо старанно над ним попрацювати. Все залежить лише від вас. Косметолог клініки Сosmolab Санія Саліївна Галлямова розповіла, як зробити фігуру мрії до свята.

Новий рік, новорічна ялинка. Фото: Знай.ua
Новий рік, новорічна ялинка. Фото: Знай.ua

Ендосфера - це дуже популярна та сучасна терапія. Вона допоможе дівчатам змоделювати фігуру, скинути вагу, а також покращити кровообіг. Зміни можна помітити з першої процедури – відразу покращується шкіра, стає гладкою та пружною. Більше того, завдяки лімфодренажу виводиться зайва рідина з організму.

Діє індивідуальний підхід, але досягти бажаного результату за короткий термін реально. В середньому достатньо 5-8 процедур, щоб змінити контури тіла та зменшити талію на 5 сантиметрів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

дієта
дієта, pixabay

Також можна вдатися до інтенсивного масажу руками. Ця процедура не відрізняється приємними відчуттями, але результат ви побачите відразу. Механічні рухи виводять токсини та шлаки, шкіра сяятиме від гладкості і стане еластичною.

Свято, вихідні, Новий рік - фото volynnews
Свято, вихідні, Новий рік - фото volynnews

Щоб ефект закріпився, не зайвим буде зробити моделююче обгортання тіла. Ця процедура принесе максимальне задоволення та розслаблення. Косметологи також обіцяють, що обгортання покращить кровообіг та виведе шлаки.

Нагадаємо, спати як немовля реально в будь-якому віці: 6 кроків, щоб потрапити до царства Морфея

Раніше ми писали, це важливо зробити всім українцям до 31 грудня: як повернути новорічний настрій з дитинства, 5 порад