Українець розповів, як ПриватБанк наживається на довірі клієнтів: "Бере високу комісію і обманює"

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

Українець розповів, як ПриватБанк наживається на довірі клієнтів, зокрема обдуривши його самого. Подробиці він розкрив у своїй скарзі на порталі Мінфін. Чоловік розповів, що вирішив взяти участь в акції від ПриватБанку, і виконавши всі умови для отримання призу був розчарований. Він так нічого і не отримав, оскільки в банку допустили помилку, але пообіцяли все виправити і надати заслужене грошове заохочення.

"Стрьомна штука...": Анна Сагайдачна оголилася й засвітила відрощений "хвіст дракона"

Анна Сагайдачна, фото: Instagram
Анна Сагайдачна, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Відома українська акторка, подруга Ксенії Мішиной Анна Сагайдачна, яку багато українців знають і люблять по ролі в серіалі "Кріпосна", крім нових проектів в кіно ще любить займатися і танцями на пілоні. На цей раз Анна Сагайдачна показала нові рухи під назвою "Хвіст дракона", які встигла вивчити на пілоні. У історії а соціальній мережі акторка все таки показала себе вже в спортивному комплекті з шортиків і топіка, тут Анна показала так званий рух "хвіст дракона".

Помилки путіна та сюрпризи від ЗСУ взимку: генерал США Марк Міллі розвиток війни

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Генерал Міллі впевнений, що рф програла у всіх напрямках, жодна ціль не була досягнута, путін продовжує робити помилки, а ЗСУ можуть піти в наступ коли почнуться морози. Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі зазначає, що атаки на українську інфраструктуру не лише завдали удару українському цивільному населенню, а й посилили бажання українців дати відсіч окупаційним військам.

Страви прісними не будуть: супермаркети порадували оновленими цінами на популярні спеції

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

З початку року в українських магазинах істотно піднялися ціни на всі види товарів і ця тенденція триває донині. У той час як багато продукти продовжують дорожчати, популярні приправи утримуються у своєму ціновому діапазоні або навіть дешевшають. Так, станом на 8 грудня середня ціна приправи для шашлику торгової марки "Еко" становить 7,44 гривні за 20 грамів, як і в листопаді. Сіль також не змінилася в ціні, якщо порівнювати з минулим місяцем.

Катя Осадча засмутилась через сина Юри Горбунова: "Коли ми лише спостерігаємо"

Катя Осадчая, фото: Знай.ua
Катя Осадчая, фото: Знай.ua

Відома українська телеведуча і зірка "Світського життя" Катерина Осадча зачарувала милим фото зі своїм маленьким сином Данилом. Зворушливим кадром Катерина Осадча поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Влітку 2021 року Катя Осадча стала мамою втретє. Це вже друга спільна дитина для телеведучої та її чоловіка Юрія Горбунова. Однак пара не звикла показувати обличчя своїх дітей, тому навіть якщо і діляться фотографіями з ними, обирають ракурс, щоб їх було видно зі спини.