Відома українська акторка, подруга Ксенії Мішиной Анна Сагайдачна, яку багато українців знають і люблять по ролі в серіалі "Кріпосна", крім нових проектів в кіно ще любить займатися і танцями на пілоні. Зірка продовжує радувати своїх відданих шанувальників у соціальній мережі Instagram, тут у неї більше 62 тисяч унікальних підписників.

На цей раз Анна Сагайдачна показала нові рухи під назвою "Хвіст дракона", які встигла вивчити на пілоні.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Анни Сагайдачной в мережі Instagram.

Stories Анни Сагайдачної, скріншот: Instagram
Stories Анни Сагайдачної, скріншот: Instagram

"Чому, коли я роздягнена, перегляди в 3-4 рази вище?", — запитує у своїх передплатників і друзів Ганна Сагайдачна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Тут ми і так знаємо відповідь, люди просто хочуть побачити фізичну форм акторки, та й багато хто заради "оголених" тіл і заходять в історії, щоб, так би мовити, розвіяти нудьгу. У наступній історії актриса все таки показала себе вже в спортивному комплекті з шортиків і топіка, тут Анна показала так званий рух "хвіст дракона".

Stories Анни Сагайдачної, скріншот: Instagram
Stories Анни Сагайдачної, скріншот: Instagram

"Якась стрьомна штука "Хвіст дракона". Хвіст трохи кривоват, виконується вперше, але трохи реакцій я ж заслужила?", — пише Ганна Сагайдачна, яка дійсно заслужила не тільки реакції, але ще і багато лайків, однак це всього лише історії, будемо чекати нових публікацій.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна "зажадала" вимикання світла: "Куди дзвонити?".

Раніше повідомлялося, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" підкорила холодний пілон, Мішиной таке і не снилося: "Докрутіть в кадр...".

Також, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" з немовлям на руках зізналася, як відчайдушно молиться за беззахисних: "Щоб були живі".