Популярна українська акторка Анна Сагайдачна, яку багато глядачів знають завдяки ролі у серіалі "Кріпосна", крім зйомок ще танцює на пілоні та виховує сина. У Instagram за нею стежить близько 60 тисяч людей.

Багатьом війна стала непростим випробуванням, проте не всі пари вдало його пройшли. Деякі навіть дійшли до розлучення, інші перейшли в кризову стадію. Анна Сагайдачна в інтерв'ю Аліні Доротюк вирішила розповісти, як трагічні події вплинули на її стосунки із чоловіком.

Сагайдачна з чоловіком, фото з Instagram
Сагайдачна з чоловіком, фото з Instagram

На початку війни у ​​них у сім'ї виникли проблеми через емоційний стан Анни. Вона не могла звикнути до нових реалій та місця, куди їм тимчасово довелося переїхати. Загалом прості дрібниці та побутові питання провокували конфлікти.

"Був такий заміс, я могла декілька разів нормально так психанути. Легше стало, коли ми повернулися до Києва", - зізналася вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також під час війни у ​​пари з'явилося бажання завести ще одну дитину, вони вже виховують маленького сина Тимура. Проте Анна зізналася, що їй не вистачає романтичного настрою для зачаття.

"Це інстиктивне, жіноче таке бажання. Через страх, щоб встигнути. Я зараз про це думаю. Настрій є, але щоб романтичний і сфокусований саме на продовження роду, то я не можу сказати", - поділилася Сагайдачна.

Раніше ми писали про те, що Анна Сагайдачна з "Фортечної" показала, як "обманює" чоловіка, йдучи у своїх "справах": "У с*кс-шопі дорого"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна знайшла "екзотичний" спосіб відволіктися від війни: "Така захисна реакція"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Кошмал зі "Сватів" на 28-річчя загадала те, що не можна вимовляти вголос: "Тому що не збудеться"