Популярна українська акторка, подруга Ксенії Мішиної Анна Сагайдачна, яку багато українців знають та люблять за роллю у серіалі "Кріпосна", окрім нових проектів у кіно ще любить займатися танцями на пілоні. Зірка продовжує радувати своїх відданих шанувальників у соціальній мережі Instagram, тут вона має понад 61 тисячу підписників.

На цей раз Анна Сагайдачна показала нові рухи, які встигла відточити на пілоні.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Сагайдачної у мережі Instagram.

Stories Анни Сагайдачної, скріншот: Instagram
Stories Анни Сагайдачної, скріншот: Instagram

"Докрутіть мене в ракурс – виконано. Дотягніть мені ногу – виконано", – коротко підписала свою історію з тренування Аня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У новому відео можна помітити, що Анна Сагайдачна виключно виконує нові рухи, однак їй ще необхідно підтягнути свою розтяжку - саме над цим акторка і працює.

Stories Анни Сагайдачної, скріншот: Instagram
Stories Анни Сагайдачної, скріншот: Instagram

Також звернути увагу на вбрання може і сильна половина фанатів Ані, тут актриса не така, як на вулиці цієї холодної пори року, а в короткій кофтині і пікантних шортиках, що обтягують. Акторка встигла показати свої стрункі ніжки, а також підкачані тренуваннями стегна.

Нагадаємо, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" з немовлям на руках зізналася, як відчайдушно молиться за беззахисних: "Щоб були живі".

Раніше повідомлялося, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" показала, як відключення світла насичують її організм ендорфінами: "І так тричі на день".

Також, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" показала, як "обманює" чоловіка, йдучи у своїх "справах": "У с*кс-шопі дорого".