Зріджений газ в Україні продовжує поступово зростати в ціні та за останній тиждень зробив помітний стрибок. Наскільки мережі АЗС збільшили цінники, показують дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

Починаючи з весни цього року, заїжджати на АЗС для заправки автомобіля стає все складніше без заспокійливих коштів, адже цінники на паливо практично невгамовно зростають. Дорожчає не лише бензин та дизпаливо, а й скраплений газ, який раніше вважався найдоступнішим видом пального.

Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube
Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube

Так, середній цінник на скраплений газ за останній тиждень (з 2 по 9 грудня) зріс на 0,55 гривні за літр – до 29,39 гривні за літр.

Мережі АЗС VostokGaz та BVS підняли ціни на автомобільний газ на 0,8 гривні - до 29,89 та 29,79 гривні за один літр відповідно. Майже до 30 гривень за літр наблизилися мережі ОККО та WOG, які підняли ціни на скраплений газ на 0,70 та 0,50 гривні відповідно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Ціни на автогаз. Фото: скрін consulting.a95
Ціни на автогаз. Фото: скрін consulting.a95

Водночас решта мереж АЗС, таких як VST, "Авіас", Socar, Shell, AMIC, "Катрал", UPG, "БРСМ-Нафта", Chipo та інші також підняли цінники на автогаз. Подорожчання варіюється від 01 до 1,5 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, водії перехрестилися: бензин, дизель та автогаз продовжують дорожчати, які цінники виставили АЗС.

Також наш портал інформував, чи залишиться Україна без пального і що буде з цінами далі: на водіїв чекає непростий період.

Крім того, ми писали, попит на генератори приніс нову проблему: українським водіям радять запасатися паливом.