Дуже часто ми чуємо непереконливу мотивацію від старшого покалення для того, щоб народити дитину, яка супроводжується словами: "Щоб у старості хтось склянку води приніс".

На практиці ж виходить так, що іноді діти забувають про своїх батьків, особливо не переймаючись тим, що подзвонити їм хоча б на День Народження або Новий рік.

Експерти провели аналіз та з'ясували власниць імен, які з більшою ймовірністю будуть невдячними дочками.

Батьки з коляскою, фото Знай.uа
Батьки з коляскою, фото Знай.uа

Ярослава

Жінки з цим ім'ям люблять відкривати для себе все нове та цікаве. Але коли Ярослава розуміє всю суть речей і принцип роботи, то дуже швидко втрачає інтерес і замикається в собі. Нерідко ще з дитинства вона чула від своїх батьків закиди в тому, що вона нічого не зможе добитися в житті, оскільки кидає все на півдорозі. Але такі слова лише підстьобують Ярославу до дій. Подорослішавши, вона доводитиме батькам, що вони дуже сильно в ній помилялися, вона може досягти великих висот. Саме злопам'ятність змушує її рухатися вперед та добиватися свого.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жанна

Власниці цього імені є дуже привабливими та яскравими. Вони завжди знаходяться у центрі уваги будь-якої компанії. Багато їх обожнюють і в той же час заздрять. Через любовні пригоди у них може статися конфлікт із батьками. Справа в тому, що батькам Жанни ніколи не подобаються її партнери, і вони всіма способами намагаються перешкоджати будь-яким зустрічам. Часті закиди в дурості та безглуздості Жанн з кожним разом все більше і більше відштовхують їх від батьків.

Дівчина наносить макіяж, фото glamours.name
Дівчина наносить макіяж, фото glamours.name

Раїса

У перекладі це ім'я означає "водителька" або "начальниця". Вона ніколи не гратиме за чужими правилами, а покладатися стане лише на свою інтуїцію. Власниці цього імені ще з дитинства показують батькам свій характер. Незалежність від думки інших змусить Раїсу чинити з іншими так, як вона вважатиме за потрібне. Нерідко вона виступає в ролі зачинниці сварок та суперечок у сім'ї. Критика батьків для Раїси з кожним днем ​​буде дедалі нестерпнішою. Батьки намагаються переробити Раїсу під себе, що стає основною причиною появи образ і розбіжностей.

Нагадаємо, що ці жінки дратують більше за стрілок на колготках: 4 імені, які не хоче чути ніхто.

Раніше ми повідомляли, що хлопчик-красень, дівчатка не страждають: 5 чоловічих імен, які ненавидять усі жінки – не лише Микита.