Кожен Новий рік символізує певну тварину, в цьому ним став Чорний Водяний Кролик. Це означає, що ялинку потрібно наряджати у відповідних кольорах.

Оскільки важка ситуація в Україні не всім дає змогу придбати нові прикраси, їх можна оновити самостійно. Існує безліч способів, але ми обрали один із найпростіших. Як оновити кулі для ялинки розповіли на аккаунті createdbyandi, який присвячений створенню домашнього декору.

Новий рік, новорічна ялинка. Фото: Знай.ua
Новий рік, новорічна ялинка. Фото: Знай.ua

Оновлюємо новорічні прикраси

Все дуже просто. Нам знадобляться старі кульки зі знімною верхівкою, повітряні кулі звичайного розміру, ножиці та декоративні елементи. Ви можете використовувати стрази, стрічки, наклейки, бантики, бісер та інші речі для рукоділля.

Потрібно зняти верхівку із новорічної іграшки, до якої кріпиться петелька. З повітряної кулі відріжте "хвостик", через який його надувають. Акуратними рухами загорніть прикрасу в кульку і закріпіть, використовуючи верхівку.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

І тепер дайте волю фантазії – використовуйте усі дрібні прикраси, що є у вашому арсеналі. Важливо, що на поверхню повітряної кулі можна приклеїти майже все і не боятися, що прикраси відваляться.

Є відео з детальною інструкцією.