Дружина президента Володимира Зеленського Олена нещодавно дала велике інтерв'ю щоденній лондонській газеті The Times, в якому розповіла про те, чого хоче Росія, здійснюючи ракетні удари по енергетичній інфраструктурі.

Наразі вона відзначила початок другого Національного тижня читання. Перша леді пишається тим, що українці продовжують традицію, незважаючи на війну.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Цього року багатьом з нас хочеться подолати минуле - зрозуміти, звідки тягнеться коріння зла, принесеного росіянами на нашу землю", - пише Олена Зеленська.

Частина українців відкриває для себе "нові" прізвища тих талантів, які Росія намагалася закопати в землю. А ще це чудова можливість переосмислити шкільні знання і таке інше.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Олена Зеленська заявляє, що дуже важливо, щоб зараз під час війни у ​​ваших руках була б будь-яка книга. Головне - читати, відкривати багато нової інформації про нашу культуру, чи світову. А також щоб просто відволікатися від щоденних поганих новин.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Читаю вдома без світла, але при лампі від акумулятора! Читати важливо!", "У пенсіонерів немає грошей на книги. Подбайте про людей похилого віку", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Перша леді Олена Зеленська нагадала, чого хоче росія: "Втома від війни?"

Як повідомляв "Знай.uа", Перша леді Олена Зеленська зустрілася з другом чоловіка "віч-на-віч": "Приклад для наслідування"

Знай.ua писав, Перша леді Олена Зеленська знайшла у студентах України майбутнє світу: "Кордони умовні"