Для наших читачів, котрі уважно стежать за подіями навколо відставок в українському парламенті, є важлива новина. З'явилася інформація, що лобіст великих забудовників у Верховній Раді та за сумісництвом голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк очолила комітет парламенту з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "КиївРада".

Олена Шуляк, фото: КиївРада
Олена Шуляк, фото: КиївРада

Як повідомляє видання, тепер їй значно легше просуватиме злобудівні та "містонасильницькі" ініціативи великих забудовників, ключовим представником у Раді є нардеп від "ОПЗЖ" (за так званою "квотою Медведчука-Столара") Дмитро Ісаєнко - секретар профільного комітету, віце-президент Конфедерація будівель фактичний власник групи девелоперських компаній "Perfect Group".

"Стежимо за долею законопроекту №5655, який вперто просуває Олена Шуляк - всупереч критиці з боку мерів міст, галузевих асоціацій, професійних експертів і позиції громадянського суспільства.", — пишуть автори новини.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що під кінець листопада колишній тренер збірної України Андрій Шевченко відмовився від посади віце-президента олімпійського комітету "через склад учасників".

Головою НОК переобрали Вадима Гутцайта, серед його представників були також Григорій Суркіс та Нестор Шуфрич. Шевченко не уточнив, чия присутність у складі НОК стала причиною його відмови від роботи у комітеті.

Нагадаємо, Медведєв довів, що росію недаремно названо терористом, сподівається залякати ракетами: "Продовження слід".

Раніше повідомлялося, обміненого Медведчука з "ОПЗЖ" помітили з Марченком у Криму: знову хоче в полон до ЗСУ.

Також, скандал навколо НОК: "принципова позиція патріотів" чи несумлінна конкуренція?