Наприкінці серпня в Києві було затримано столичного наркодилера Юрія Чернецького, за підозрою в торгівлі кокаїном.

Під час обшуків у нього вилучили заборонені речовини на суму близько п'яти тисяч доларів. Згодом співачка Інна Воронова, яка була йому дружиною, оголосила про збір коштів на суму 4 мільйони гривень, пообіцявши безкоштовний концерт, якщо її фанати скинуться по 1000 гривень.

Воронова, фото: Instagram
Воронова, фото: Instagram

Минув час. Чоловіка посадили на 5 років у в'язницю. І несподівано "кохання" Інни Воронової, чий збір коштів розлютив суспільство, зникло. Дівчина заявила, що з Юрієм вони більше не разом. Він, за її словами, "збився зі шляху", будучи прекрасною людиною. У Instagram вона опублікувала запис прямого ефіру, в якому розповіла все, включно з тим, що Чернецький просив її робити те, за що її можна підставити.

"Для мене це... Мій чоловік так не може, мій чоловік може чинити тільки дуже мудро, піклуючись про мене, про моїх дітей, думати про те, щоб я була в безпеці", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ситуацію прокоментував навіть відомий телеведучий Володимир Остапчук, котрий сам більше не разом із другою дружиною.

Остапчук, скріншот: Instagram
Остапчук, скріншот: Instagram

"Ви б акуратніше у своїх словах. За таке або повернеться шию скрутить, або дружків попросить", "Сором, вже не відмиєшся", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, США провели свій обмін "полоненими" з росією: врятовано баскетболістку

Як повідомляв "Знай.ua", родич-терорист сепаратиста Олега Царьова проситься на свободу: що пропонує зрадник

Знай.ua писав, українці пропонують скористатися досвідом Бразилії і "вичавити" з російських полонених електроенергію