Кожна з нас мріє про здорове і блискуче волосся, яке з легкістю піддаватиметься укладці і не пересушуватиметься в холодну пору року. Однак це може залишитися лише мріями, якщо належним чином не доглядати за ними.

Салонні процедури не завжди відрізняються довготривалим ефектом і зазвичай ціни на них кусаються. Привести волосся до ладу і надати їм здорового вигляду можна і вдома.

Об'єм волосся, фото rbc
Об'єм волосся, фото rbc

Є безліч народних рецептів, про які знали ще наші бабусі. І вони справді дають результат.

Кропива

У кропиві є необхідний для волосся вітамін К, що благотворно впливає на стан волосся - зміцнює його, усуває лупу і надає живого блиску.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Рецепт розчину з кропиви простий: потрібно зварити у 250 мл окропу велику ложку сушеної рослини. Отриманий концентрат процідити, розбавити водою та використовувати для ополіскування волосся.

Кропива, фото з вільних джерел
Кропива, фото з вільних джерел

Рицинова олія, рідкий мед та сік алое

Таке "комбо" творить із волоссям справжні дива. Для маски слід у рівних частинах з'єднати ці засоби і застосовувати протягом тижня три рази.

Маска втирається в коріння волосся та розподіляється по довжині. Для кращого ефекту потрібно загорнути голову махровим рушником та почекати п'ятнадцять хвилин.

Ромашка

Вона славиться тим, що має антисептичні властивості та нормалізує баланс жирності шкіри голови, і звичайно ж зміцнює волосся. Ромашковим настоєм потрібно обполіскувати шевелюру після звичайного миття.

Ромашка, фото з вільних джерел
Ромашка, фото з вільних джерел

Нагадаємо, як позбутися неприємного запаху з холодильника: дієвий і дуже доступний засіб

Раніше ми писали, виправити поставу і зняти напругу в спині: як цього досягти за допомогою 3 вправ