Українці можуть отримати пільгові пенсії, але дехто залишиться без грошей: які дані потрібно перевірити

Українці часто стикаються з неоднозначними ситуаціями щодо призначення та виплати пенсій та потребують допомоги та роз'яснення фахівців. На одне із таких питань відповіли фахівці газети "Пенсійний кур'єр", опублікувавши відповідь на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

Маша Полякова має конкурента? Анна Буткевич показала дочку, що подорослішала, канікули будуть веселими

Дуже популярна українська співачка, актриса, радіоведуча, дочка мільярдера та співвласник знаної мережі супермаркетів "АТБ" Ганна Буткевич. Цього разу Ганна поділилася дуже цікавим кадром зі своєю 12-річною дочкою Роксоланою. Тут щаслива мама вже не може дочекатися, коли почнуться канікули і вона зможе більше проводити часу з коханою дитиною.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Анна Буткевич, фото: Instagram
Анна Буткевич, фото: Instagram

Субсидій може не бути: яких помилок не слід припускатися українцям

Українцям нагадали, про які обставини, що впливають на призначення субсидії, слід проінформувати орган Пенсійного фонду України протягом 30 календарних днів із моменту їх виникнення.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Філіп Кіркоров забув про мікрофон і гордо заспівав без нього під фонограму: "Посміховисько"

Відомий російський виконавець Філіп Кіркоров став справжнім посміховиськом, оскільки на одному зі своїх концертів не зміг нормально виступити навіть під фонограму.

кіркоров. Фото: кадр з відео
кіркоров. Фото: кадр з відео

Як і де отримати безкоштовні продуктові набори: пенсіонерам, незаможним та ВПО

Українська влада запровадила безкоштовні продуктові набори. Спочатку їх було введено виключно для внутрішньопереміщених осіб, але тепер ними можуть скористатися пенсіонери та люди, зареєстровані у відділі соціального захисту як малозабезпечені.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube