Нещодавно стало відомо про подорожчання тарифів вдвічі для абонентів Київстар. Це стосувалося тих, хто не встиг вчасно сплатити тарифний план.

У зв'язку з цим стало цікаво, чи зростуть ціни в інших операторів мобільного зв'язку, адже війна, розпочата росією продовжується і оператори зазнають чималих збитків, що провокує зростання цін.

У компанії Lifecell дали роз'яснення щодо цього. Про це стало відомо із коментарю пресслужби виданню РБК-Україна.

Українці, телефон. Фото: "Суспільне"
Українці, телефон. Фото: "Суспільне"

Обладнання та техніка для ремонту дорожчають на тлі зростання курсу валют, оскільки все поставляється з-за кордону. Також стала дорожчою логістика, паливо, яке використовується для виїздів ремонтних бригад та для заправки генераторів. Однак у компанії поки що не планують змінювати ціни на пакети послуг для абонентів. Хоча й зазначають, що поки що складно прогнозувати, як довго компанія зможе залишати тарифні плани без підвищення цін.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто зазначити, що у компанії вже підвищували деякі тарифи цього року. Зокрема, влітку вартість тарифу "Смарт Лайф-2020" зросла зі 150 до 180 гривень.

Lifecell, фото: biz.today.ua
Lifecell, фото: biz.today.ua

У lifecell додали, що поки не беруться оцінювати збитки, завдані російським обстрілом, адже війна триває.

Нагадаємо, що Київстар подвоїв ціну на необхідний для багатьох тариф: скільки доведеться платити абонентам.

Раніше ми повідомляли, що у Vodafone попередили українців про відсутність зв'язку: "Не здатні тримати заряд вічно".

Також стало відомо про відсутність мобільного зв'язку та Інтернету: чи можна повернути кошти за невикористані послуги.