Відома українська тарологиня Людмила Хомутовська традиційно зробила прогноз щодо того, чого очікувати громадянам у найближчі тижні та місяці. Чи ще будуть приємні новини.

Розклад вона зробила в ефірі на YouTube-каналі "Люкс ФМ" зі Славою Дьоміним. Там вони обговорили дуже багато речей, які стосувалися нестабільної ситуації у світі.

Зокрема йшлося про майбутню капітуляцію Росії, про наступний рік для нашої країни.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа
Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

"Капітуляцію я не бачу. Це щось, чого росія апріорі не може зробити. Якщо вони навіть підпишуть, бо там якісь умови їм пропонують, на які згодна в принципі росія, це буде звучати на рівні, що вони відвели війська, щоб захищатися від НАТО. Однак, у будь-якому випадку вони не є капітулюючою країною. Вони принесуть це так, що їм потрібно. Однак, не факт, що це може все пройти" - каже Людмила Хомутовська.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Таро, скріншот: YouTube
Таро, скріншот: YouTube

Деякі експерти пророкують нам перемогу у війні вже наступного року, і, за деякими прогнозами, це може статися навіть навесні. Тарологиня подивилася, чи це справді так, і що буде через рік.

Почала жінка не з позитивної ноти – рік на нас чекає важкий. Однак, буде й гарне.

"Ми за цей рік обов'язково отримуємо перемогу, нехай мені там хто що каже, що це затягнеться на роки. Ні, не затягнеться. Нам навіть дають угоду мирну. У нас буде перемога, ми це святкуватимемо. З іншого боку, у нас піднімається тема, що армія якимось чином розпочне реформування” – продовжила жінка.

Нагадаємо, що в Україні знову подорожчало пальне: скільки на АЗС обійдеться бензин, дизпаливо та автогаз

Раніше повідомлялося, що в МВС запровадили нові правила для реєстрації автомобіля, водіїв попередили про нововведення

Також українці після перемоги житимуть краще, ніж у Польщі: якими будуть зарплати та економіка