У мережу злили відео, де росіянин показує "ринок авто", на якому продаються лише китайські "версії" автівок.

Росіянин дивується, на скільки китайці "гріють руки на ситуації" та ще й дилери додають свого. На відеочоловік показав ціну на "китайця". Скаржиться, що в Європі за такі гроші можна спокійно придбати Mersedes.

Китайці активо грають на ситуації того, що автомобілів зовсім нема, тому цінники злетіли в якийсь космос. Це ще й дилери прибавляють. Давайте зацінимо "limited edition". Подивіться, китаєць за ціною 5800 млн руб., друзі. Це 90 тисяч доларів - розповідає автолюбитель.

Його здивуванню немає меж, адже за 90 000 доларів можна придбати GLE Mersedes купити в США. "А в нас ви можете купити чудовий престижний китайський автомобіль". Найцікавіше, що в Китаї EXIDE коштує приблизно 1,6 млн рублів", тобто в п'ять разів дорожче ніж продають в росії.

росіянин ниє через дорожнечу китайських авто. Фото: кадр з відео
росіянин ниє через дорожнечу китайських авто. Фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

По даних російських ЗМІ цього року продаж авто впала у ерефії до мінімуму. Спочатку автівки зникли на білоруському ринку, але потім до білорусі також не змогли завозити дешеві якісні авто. Залишається чекати, коли відновить роботу анонсований завод з виготовлення "москвичів".

Нагадаємо, ми писали, що скільки відпочиватимуть українські школярі взимку в умовах війни: графік канікул.

Як повідомляв "Знай.ua" росіяни почали активно виступати за мирні переговори, проте досі не зрозуміли умови.

Також "Знай.ua" інформував, 93% українців не збираються залишати країну навіть за найскладнiшої ситуації з енергетикою.