Щоб бути відомим, потрібна не професія, а удача, а згідно з астрологією є люди, на боці яких є зірки, щоб сяяти, як зірки.

У нашій карті народження є фактори, які вказують на славу або шлях, яким ми повинні йти, щоб бути визнаними. Розташування Меркурія, планети, яка говорить нам, як ми спілкуємося, Нептуна, який відповідає за мрії та фантазії, та Юпітера, правителя експансії та удачі. Про це йдеться на порталі la opinion.

Принцеса Рейніра, кадр із серіалу "Дім Дракона"
Принцеса Рейніра, кадр із серіалу "Дім Дракона"

Якщо ми маємо планети у сприятливому положенні, ми можемо мати більшу схильність до слави, але легше перевірити наш знак зодіаку.

Лев, Скорпіон і Риби - знаки, які можуть прославитися просто народившись.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Лев

Люди, які народилися з 23 липня по 22 серпня, мають славу в житті завдяки тому, що ними керує Сонце, єдина зірка в Сонячній системі, яка світить сама по собі. Таким чином, слава на їхньому боці, тому їм не потрібно багато зусиль, щоб привернути увагу.

Скорпіон

Ті, хто народився з 23 жовтня по 21 листопада, управляються 8-м будинком, відповідальним за смерть і переродження. Вони, як правило, темні й таємничі, тому їхній спосіб бути поміченим полягає в тому, як вони бачать життя.

Риби

Знаком народжених з 19 по 20 лютого керує Нептун, планета мрій, фантазій і творчості. Риби надзвичайно чутливі до мистецтва, яке є космічним каталізатором слави, плюс вони мають вроджену здатність виражати себе.

Нагадаємо, ми писали, що кого краще не запрошувати в гості: 5 знаків зодіаку гірших за татарина.

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні ще не все так погано: у яких країнах традиційна вечеря на Різдво обійдеться найдорожче

Також "Знай.ua" інформував, як порадувати Чорного Кролика, але не роздратувати Тигра: що заборонено робити в Новий рік, щоб удача не відвернулася.