Вже менше, ніж за місяць ми зустрічатимемо Новий 2023 рік з надіями, мріями та планами. Звичайно, 2022 рік був для нас важким, але ми переконані, що будемо винагороджені наступного року.

Про те, що потрібно зробити для зустрічі року Чорного Водяного Кролика (Кота), ми вже кілька разів повідомляли нашим читачам, а тепер давайте розберемося, що заборонено робити, щоб не роздратувати символ 2023 року.

Зазначимо, що не можна вганяти сказ не лише Кроліка, а й Тигра – символ 2022 року. Двоє догодити відразу дуже складно, але ми спробуємо вам у цьому допомогти.

Чорний кролик, символ 2023 року. Фото з відкритих джерел
Чорний кролик, символ 2023 року. Фото з відкритих джерел

Що приготувати на святковий стіл

Тигр - хижак, а Кролик - тварина травоїдна, тому скласти святкове меню, щоб догодити обом цим тваринам, на перший погляд здається непростим завданням. Однак це зробити нескладно. Головне, виключити з м'ясних страв кролятину. До іншого м'яса Кролик байдужий, а Тигр скаже вам тільки спасибі. Не забудьте приготувати салат з моркви та капусти - улюблених ласощів Кролика. Тигр хоч і байдужий до них, але помаранчева гама на столі порадує його. Обидві ці тварини не терплять алкоголю, тому, щоб не роздратувати покровителів старого та нового років, на святковому столі не повинно бути міцних алкогольних напоїв. Намагайтеся обмежитися шампанським і сухим вином.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Новорічний стіл, фото: 5.ua
Новорічний стіл, фото: 5.ua

Як прикрасити кімнату до Нового року

До зустрічі Нового року слід підготуватися заздалегідь: навести лад, прибрати сміття, протерти пил, звільнити приміщення від зайвих речей. Обидві ці тварини любителі великого, відкритого простору. Приміщення та новорічну ялинку слід прикрасити фігурками тигра та кролика – це буде приємно для обох символів. Оптимальним варіантом буде світла гамма відтінків у декорі та сервіруванні столу, нейтральна для обох тварин. Білий посуд, скатертина, серветки припадуть до смаку обом тваринам.

У чому зустрічати Новий 2023 рік

Оскільки у Кролика та Тигра різні кольорові уподобання, підібрати святковий одяг для зустрічі Нового року не так вже й просто. Кролику до душі кольори, що символізують водну стихію – синій, блакитний, білий з переливами. Тигр віддає перевагу тонам, що зустрічаються в природі - жовтий, зелений, коричневий, нейтрально відноситься до білого.

З огляду на ці особливості, потрібно постаратися оптимальне підібрати поєднання відтінків у святковому вбранні. Що точно роздратує обох тварин, так це яскраві, кислотні неприродні кольори, що не зустрічаються в живій природі. У жодному разі в новорічному вбранні не можна використовувати хутро, тигрові принти та будь-які інші, що нагадують забарвлення тварин.

Рік Тигра, скріншот: YouTube
Рік Тигра, скріншот: YouTube

Нагадаємо про гороскоп для всіх знаків Зодіаку на Новий рік: Діви зустрінуть 2023 року у сварці, Овни залишать усе, а Скорпіони будуть зірками.

Раніше ми повідомляли, що це важливо зробити всім українцям до 31 грудня: як повернути новорічний настрій із дитинства, 5 порад.