Дружина президента Володимира Зеленського Олена нещодавно відзначала початок другого Національного тижня читання та пишалася тим, що українці продовжують традицію цю дуже важливу традицію, незважаючи на війну.

Наразі стало відомо, що Ліз Трасс, яка невеликий період часу була на посаді Прем'єр-міністра Великобританії, відмовилася від прикрас, які були подаровані їй від імені Першої леді.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

У короткий період перебування на посаді Ліз Трасс отримала коштовності під час зустрічі з Оленою Зеленською. Проте, згідно зі статутом міністрів Великобританії, кожен чиновник зобов'язаний придбати зроблені ним подарунки під час перебування на офіційній посаді, якщо їхня вартість перевищує 140 фунтів стерлінгів (приблизно від 6261,30 гривень).

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Таким чином Ліз Трасс вирішила заощадити, не залишивши собі прикраси дружини Президента Володимира Зеленського.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Олена Зеленська ніяк не прокоментувала цієї ситуації. І навряд чи буде. Проте вона продовжує розповідати на весь світ про те, що творять окупанти в Україні та про мужність воїнів ЗСУ.

"Вважаю це ще однією своєю місією. Тому що війна має ще й інформаційний фронт, і наша зброя на ній – правдиві свідчення", - заявляє вона.

Нагадаємо, дружина Президента Зеленського Олена хоче, щоб українці взялися за розум: "Звідки тягнеться коріння"

Як повідомляв "Знай.uа", Перша леді Олена Зеленська нагадала, чого хоче росія: "Втома від війни?"

Знай.ua писав, Перша леді Олена Зеленська зустрілася з другом чоловіка "один на один": "Приклад для наслідування"