Наразі сотні тисяч українців можуть подарувати дітям справжнє свято. До приходу Дня Святого Миколая стартувала робота проекту "ЄМиколай". Даний проект надає можливість усім охочим здійснити мрію маленької дитини.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційній сторінці проекту, пише портал "Хвиля".

"єМиколай", скріншот: dopomoga.gov.ua
"єМиколай", скріншот: dopomoga.gov.ua

Для того, щоб зробити подарунок дитині, потрібно виконати кілька кроків:

Перейти за посиланням: https://cutt.ly/D0QIaKi.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Натиснути "Стати єМиколаєм";

Вибрати, яким способом хочете передати подарунок - "З рук у руки" або "Онлайн";

Вибрати листа дитини, натиснувши "Допомогти".

Зазначається, що для передачі подарунка "З рук в руки" дарувальнику потрібно буде дочекатися дзвінка оператора, який скоординує його з батьками дитини щодо доставки подарунка та отримання промокоду на доставку в Новій пошті.

Нова пошта буде доставляти подарунки дітям безкоштовно, але якщо вага посилки не більше 10 кг.

У разі вибору способу "Онлайн" потрібно буде сплатити підписку "єДопомога" (500 або 1000 грн.) у дитячих магазинах-партнерах акції: Дім Іграшок, VIP Maluk, CHICCO чи BABYSHOP. Дитині буде надано подарунковий сертифікат і він вибере подарунок самостійно.

Взяти участь у проекті можна буде до 14 січня включно. Вже на платформі зареєстровано 15 856 листів із побажаннями від дітей. При цьому подарунки досить різні – від шоколадок та іграшок до планшетів, телефонів та інших гаджетів.

Нагадаємо, українцям дописують зайві куби у платіжках за газ, у відомствах пояснили причину: перевірте зафіксовані обсяги.

Раніше повідомлялося, що з платіжками за комуналку доведеться справлятися самостійно: чому не всі українці отримають субсидію у 2023 році.

Також, довідка для пільг та субсидій: у "Нафтогазі" українцям показали, як все зробити не встаючи з дивана.