Кухня та ванна кімната – це ті місця, які вимагають особливої ​​уваги. Не дарма кажуть, що це обличчя господині дому. Невеликі побутові помилки можуть зіпсувати загальне враження, зокрема кран, покритий вапняним нальотом.

Крім спеціальної хімії, що продається у магазинах. існують інші несподівані засоби для видалення вапняного нальоту зі змішувача.

Йдеться про томатну пасту. Так, саме тієї, що можна знайти в банці, у будь-якому продуктовому супермаркеті. У боротьбі з неприємним нальотом вона дуже ефективна.

Томатна паста, фото wikipedia
Томатна паста, фото wikipedia

Як позбутися вапняного нальоту за допомогою томатної пасти

Все дуже просто. Потрібно змастити необхідну поверхню пастою і залишити на 10-15 хвилин. Після цього змити теплою водою. Кран блищатиме від чистоти.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Але не забудьте про полірування, щоб довести справу до кінця і досягти бажаного результату. Протерти краплі можна м'якою тканиною, добре підійде мікрофібра.

До речі, сода теж чудово допоможе у боротьбі з неприємним нальотом. Інструкція майже така сама: її потрібно нанести на вологу серветку, після чого рівномірно розподілити по крану, а потім змити водою і витерти насухо.

Миття крана, фото techinsider
Миття крана, фото techinsider

Раніше ми писали про те, як врятувати промокле взуття взимку, якщо немає світла: можна швидко висушити 3 способами

Як повідомляв Знай.ua, будуть шовковими і слухняними навіть взимку: три народні методи для поліпшення стану волосся

Також портал Знай.ua писав, чому важливо запивати ліки саме водою: правило, яке ми так часто порушуємо з дитинства