Встигнути за 30 днів: українцям, які отримують субсидії, поставили одну важливу умову

Субсидії, скріншот: YouTube
Субсидії, скріншот: YouTube

В Україні досить багато домогосподарств отримує житлові субсидії. Цього року, на новий опалювальний сезон вийшла просто космічна цифра нових одержувачів, оскільки багато людей втратили роботу, знизився дохід або взагалі, на жаль, втратили годувальника. Так, із 1 грудня нарахуванням субсидій займається Пенсійний фонд України. Де повідомили, що якщо громадянин, який отримує субсидію, змінив життєву ситуацію, то протягом 30 днів про це обов'язково потрібно повідомити. Інакше можна отримати штраф.

Ані Лорак похвалилася чудесами, поки Україну обстрілюють ракетами: "Ми віримо лише у ЗСУ"

Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ані Лорак вже давно перестала бути кумиром для більшості українців через те, що замовчувала війну, доки її співвітчизники гинули під російськими ракетами. Зараз Кароліна Куек переплюнула себе, адже спочатку повернулася до росії, поскакала на концерті Лазарєва, який підтримує дії путіну, випустила пісню російською мовою, а потім взагалі заявила про те, що мовчить для того, щоб її слова не використовували. Ані Лорак опублікувала кадр зі снігом та ялинками. Сама вона одягається досить тепло: джинси, пуховик, шарф, шапка... Геолокацію вона не поставила.

Олексій Данилов переконав українців у програші путіна, проте його страх може бути небезпечним для нас: "Щур, загнаний у кут"

Олексій Данілов. Фото: скриншот Youtube
Олексій Данілов. Фото: скриншот Youtube

Путін сильно наляканий, що дуже небезпечно для України. Однак шансів захопити Україну в нього зовсім немає - перемога і справді за нами. На цьому наголосив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов в ефірі телемарафону. Він зазначив відразу, що скасування традиційної гарячої лінії з президентом під кінець року вказує лише на одне - виправдань у путіна більше не залишилося, і він дуже боїться провокацій там.

Заощадите на дровах цілий статок: українцям розповіли важливу зимову хитрість

Дрова, скріншот: YouTube
Дрова, скріншот: YouTube

Після чергового ракетного обстрілу України росіянами більша кількість громадян задумалася про переїзд у сільську місцевість, щоб бути забезпеченими теплом та світлом. Але і тут може бути одна складність - дрова, які теж не є дешевим задоволенням і забезпечення ними на всю зиму обходиться в чималеньку копійчину. Фахівці прийшли на допомогу українцям та розповіли, як заощадити на дровах. Найкращим періодом для зрубу дерев вважається зима, тому що в цю пору року немає зайвого соку та води. Найкраща частина деревини у середині стовбура. Товщина розрубаного полін дерева повинна бути не більше 10 см, адже великі шматки деревини не згоряють на 100%, а залишаються обвугленими перетворюючись на великі брили деревного вугілля.

Даша Кацуріна не змогла пройти повз нову любовну пісню Дорофєєвої про колишнього чоловіка: "Обговорила з подругами та терапевтом"

Дантес та Кацуріна, фото: Instagram
Дантес та Кацуріна, фото: Instagram

Відома українська бізнес-вумен, а також дівчина розлученого Володимира Дантеса Даша Кацуріна порушила мовчання, і частково висловилася про нову пісню Наді Дорофєєвої. Цю тему вона порушила у власному Telegram-каналі, де має невелику аудиторію і може висловлюватися на деякі делікатні теми, які не піднімаються в Instagram. Цього разу мова пішла про нову пісню колишньої кращої подруги Наді Дорофєєвої, яка присвячена її стосункам із колишнім чоловіком Даші Михайлом Кацуріним.