Ані Лорак вже давно перестала бути кумиром для більшості українців через те, що замовчувала війну, доки її співвітчизники гинули під російськими ракетами.

Зараз Кароліна Куек переплюнула себе, адже спочатку повернулася до Росії, поскакала на концерті Лазарєва, який підтримує дії путіну, випустила пісню російською мовою/, а потім взагалі заявила про те, що мовчить для того, щоб її слова не використовували.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Як відомо, зараз артистка знаходиться в Іспанії та з радістю ділиться фотографіями звідти. Як і сталося 15 грудня.

Ані Лорак опублікувала кадр зі снігом та ялинками. Сама вона одягається досить тепло: джинси, пуховик, шарф, шапка... Гео-локацію вона не поставила. Не виключено, що артистка знову повернулася до Росії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Під Новий рік, як у дитинстві, хочеться вірити в чудеса...", - замріяно зазначила співачка, поки Україну знову атакували російські ракети.

Публікація Ані Лорак
Публікація Ані Лорак

У коментарях відзначились і українці, які всі не можуть пробачити артистці її зраду:

"Зайшла на вашу сторінку, бо тільки натрапила на кліп "Мальви". Так дивно стало, ви співали пісню з таким змістом, а зараз, маємо те, що маємо( Я без докорів хочу поцікавитися, що у вас на душі при згадці про Батьківщині? Ну хіба вона у вас не вклала цінностей? чудеса, ми віримо в ЗСУ", "Хочеться нагадати, що дитинство твоє було на батьківщині в Україні, яку зараз бомбять, а ти мовчиш про це", "Які чудеса?!! Ви виступаєте в країні, яка вбиває наш народ!!! ваші податки купується зброя!Ви розбили серце всіх українців"...

Ані Лорак, фото: Знай.ua
Ані Лорак, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Ані Лорак розсунула ноги і захотіла "подихати", згадуючи Україну: "Глибокий біль та горе".

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак отримала задоволення в росії, а путінська балаканина допомогла: "Зовсім скоро..."