У Новий рік жінки намагаються підібрати унікальний образ, який приверне увагу оточуючих та змусить відкривати роти від захоплення. Крім вибору самого вбрання та макіяжу, потрібно зробити ефектну зачіску.

Є декілька варіантів зачісок, які не заберуть багато часу. Не потрібно мати спеціальний досвід або навички, щоб зробити їх. Іноді навіть достатьньо просто підібрати вдалу прикрасу та образ буде завершеним.

Новий рік, фото etnoxata
Новий рік, фото etnoxata

Зачіска з бантом або пов'язкою

Такі дрібниці додадуть новорічному образу грайливості та цікаво його обіграють. Пов'язка або бант можуть бути різними — мереживними, зі стразами, атласними або тоном до сукні. У будь-якому випадку це буде ефектно.

Виглядають добре на розпущеному або зібраному в недбалий пучок, хвіст волоссі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зачіски на Новий рік 2023
Зачіски на Новий рік 2023

Зачіска з намистинами

Цей хіт сезону виглядає дуже святково і прикрасить навіть найпростіше укладання – хвіст чи косу, наприклад. Краще обрати перламутрові або перлинні намистини. Підійде і світлому, і темному і навіть рудому волоссю.

Щоб закріпити нитку з прикрасами у волоссі, скористайтеся тонкими гумками та шпильками-невидимками, для окремих намистин використовуйте спеціальний клей.

Зачіска на Новий рік 2023
Зачіска на Новий рік 2023

Локони

Це відома всім і абсолютно нестаріючий класика, яка буде актуальна завжди. Крутити краще великі локони, хоча зробити афро вам теж ніхто не забороняє. Можна додати шпильки, обручі, діадеми, вони додадуть образу святковості.

Укладання волосся, фото beautyhairexpert
Укладання волосся, фото beautyhairexpert

Раніше ми писали, корсет, бахрома та велюр: яку сукню обрати для святкування Нового року 2023

Як повідомляв Знай.ua, ці кольори видадуть вік і ще більше зістарять: який манікюр краще не робити зрілим жінкам