Якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Українцям пояснили, що робити, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній. Адже внаслідок чергових російських обстрілів маємо перебої з постачанням електроенергії у різних регіонах. У деяких областях заклади охорони здоров'я почали працювати від генераторів. Про це йдеться у новому дописі на офіційній фейсбук-сторінці Міністерства охорони здоров'я України.

мобільний зв'язок
мобільний зв'язок

Чого українцям чекати від виплати пенсій та соціальної допомоги у 2023 році: відповідь Мінсоцполітики

Українці своєчасно отримуватимуть соціальні виплати від держави у 2023 році, незважаючи на війну в країні, і всі програми продовжать свою роботу. Про це заявила міністр соціальної політики України Оксана Жолнович.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

Готуйтеся витрушувати з кишень останнє: в Україні прогнозують черговий стрибок цін на курятину та яйця

Енергосистема України продовжує страждати від масованих ракетних атак росії, а отже, ситуація з подачею електрики не покращується. Це провокує подорожчання виробництва та зберігання продукції, а відповідно і зростання цін на неї. Зокрема, експерти вважають, що ціни на яйця і курятину можуть зробити новий ривок. Про це повідомили в Асоціації "Союзу птахівників України".

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Святкування в умовах війни: чи чекати українцям на скасування комендантської години у новорічну ніч

Українці відзначатимуть цей Новий рік в умовах війни. Через це передбачені певні обмеження, зокрема комендантська година. Багатьом цікаво, як він діятиме у новорічну ніч. Перед Новим роком на сайті столичного з'явилася петиція, в якій українці просять владу скасувати у новорічну ніч комендантську годину.

Святкування Нового року, фото ubr
Святкування Нового року, фото ubr

День Миколая Чудотворця 19 грудня: не відмовляйте у милостині та "пошурохкотіть" під подушкою, традиції та заборони свята

Цього дня у всіх церквах відбуваються богослужіння. Вірянам вранці потрібно піти до церкви, а також випити три ковтки святої води та просвірі. Обід має бути скромним, тому що все ще йде Різдвяний піст.

19 грудня велике свято — день Миколая Чудотворця
19 грудня велике свято — день Миколая Чудотворця

Володимир Зеленський розповів про повторний наступ на Київ та евакуацію: "Легко захопити, якщо..."

Що ближче ми просуваємось до Нового 2023 року, то частіше з'являються розмови про повторний наступ росіян на столицю України. Це турбує хвилювання на тлі планових та екстрених відгалужень світла, води та тепла і багато хто задається питанням, чи варто їхати з Києва, наскільки велика небезпека для його мешканців?

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram