Напередодні свят, коли особливо бракує коштів придбати дорогі декоровані свічки, додати чарівності до святкового настрою можна власноруч, використовуючи серветки, ножиці та клей.

Чарівні декоровані свічки з'являться вже за кілька хвилин. Для цього потрібні прості широкі свічки, білого, або будь-якого кольору. Також в пригоді стануть серветки з новорічним орнаментом, ножиці та клей. Простий метод підказали на каналі "Корисні поради".

Декоровані свічки. Фото: Telegram
Декоровані свічки. Фото: Telegram

Треба акуратно вирізати новорічний або різдвяний орнамент та просто приклеїти його звичайним клеєм ПВА до свічки, нанісши його на свічку. Декілька хвилин і святковий настрій вже тішить око.

Декоровані свічки. Фото: Telegram
Декоровані свічки. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Клей висохне швидко. Такі свічки можна зробити всього за декілька хвилин.

Декоровані свічки. Фото: Telegram
Декоровані свічки. Фото: Telegram

Щоб був відповідний настрій можна також вмикати музику, яка закрутить у передріздвяному танку думки, та занурить у чарівний світ підготовки до свята. Святковий настрій може також подарувати ароматна жива гілочка ялинки, а також апельсини та мандарини, які очищують простір та наповнюють його особливими ефірними ароматами.

Нагадаємо, ми писали, що дешевше за гриби? У супермаркетах змінились ціни на овочі, скільки просять за моркву, цибулю та гриби.

Як повідомляв "Знай.ua" депутатка Шуляк приїхала до пораненого бійця влаштувати скандал за критику: прямо у шпиталь.

Також "Знай.ua" інформував, через які овочеві страви можна набрати вагу: великий обман, який "осяде" на талії та боках.