Поляки вирішили добровільно відчути страждання українців: такий знак солідарності

З'явилося чергове підтвердження того, що не з тими ми дружили всі ці роки. Сусідня та дружня Польща знову підтримала Україну у ситуації з блекаутом. Справа в тому, що у місті Краків вирішили продемонструвати символічний жест солідарності з тими, хто опинився у складній ситуації через російські ракети.

Краків, фото: вільне джерело
Краків, фото: вільне джерело

Китай планує відібрати Сибір і Далекий Схід у росії, адже у путіна більше немає сил чинити опір

Китай не відмовився від ідеї часткового захоплення Росії, і тепер може претендувати на Сибір, а також Далекий Схід. Про це 24 каналу сказав політтехнолог Михайло Шейтелльман. Справа в тому, що ще на початку повномасштабної війни Китай прийняв рішення призупинити практично всю співпрацю з Росією, і зробив ставку на Центральну Азію.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Президенти Росії та Китаю, скріншот: YouTube
Президенти Росії та Китаю, скріншот: YouTube

340 гривень та без прав півроку: українських водіїв попередили про штраф, "понти" не на часі

Для наших дорогих читачів, які не представляють і днями без автоновин, ми маємо кілька важливих повідомлень. Водіям нагадали про штраф за ксенонові фари. Звичайно, заміна ламп на ксенон набагато покращує видимість водія, проте такі фари сліплять водіїв на зустрічній смузі, що, у свою чергу, створює аварійну ситуацію на дорозі.

Водії. Фото: Youtube
Водії. Фото: Youtube

Банки впровадили нові правила для зняття готівки

Через вимкнення електрики та під час періоду стабілізації енергоінфраструктури, регулятор фінустанов впровадив нові правила для зняття готівки в банкоматах. За рішенням Нацбанку, в українських фінустановах скасовано будь-яку комісію на зняття готівки у банкоматах, а дозволений обсяг зняття коштів — однаковий в усіх установах.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Що буде з погодою в Україні у День зимового сонцестояння: прогноз на 21 грудня принесе приємні новини

Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у середу, 21 грудня - у День зимового сонцестояння. Вона відзначає, що минула морозна ніч поступово переходить у тепліші дні, які переважатимуть найближчим часом. То ж "тепла Атлантика перемагає".

Ожеледиця, скріншот: YouTube
Ожеледиця, скріншот: YouTube

Одразу дві надбавки до пенсії: хто з українців отримуватиме підвищені виплати

Деякі громадяни України отримають одразу дві надбавки до пенсії. Хто отримуватиме підвищені виплати, йдеться у законопроєкті №8123, який попередньо розглянутий у Верховній Раді України та рекомендований до голосування.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube