Стало відомо про черговий збожеволілий інцидент на території Росії. Син глави сибірського міста образив український прапор і вирушив воювати на фронт через це.

Справа в тому, що син мера сибірського міста з'явився на публіці в чорній футболці, на якій було прийнято з прапором України. Звичайно ж, це викликало неоднозначну реакцію в мережі, і його розкритикували.

Сталося це під час його відпочинку на гірськолижному курорті в Байкальську, і для чого він влаштував таку провокацію – залишається питанням, адже найімовірніше розумів, що це викличе питання, і принесе проблеми для його батька.

Син російського мера, фото: вільне джерело
Син російського мера, фото: вільне джерело

Сергій Петров почав відразу виправдовуватися за дії свого сина, і ця історія набула незвичайного розвитку подій. Тепер шанси дожити до Нового року хоча б у чоловіка мінімальні.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

"Він сьогодні мені сказав: "Тату, я, мабуть, піду на фронт, щоб відмитися від цього гівна” - йдеться у повідомленні. Тобто молодий хлопець готовий загинути через те, що вдягнув футболку з українським прапором. Ось і всі цінності росіян.

Сергій Петров також заявив, що у його сина немає досвіду військової служби, він навчався у вузі та в армії не служив: "Як приватна особа, він направив на потреби СВО більше 1 млн рублів".

Син російського мера, фото: вільне джерело
Син російського мера, фото: вільне джерело

Крім того, чоловік потім показово викинув цю футболку в бак для сміття, і заявив, що завжди підтримував путіна. Мабуть, від Кремля він отримав надто багато погроз. Типова боротьба типових росіян.

Нагадаємо, що в Україні ліквідували головного героя російського фільму "Ванька": грав там розвідника "TikTok військ" і поїхав добровільно воювати

Раніше повідомлялося, що у Молдові розпочали підготовку до війни з росією: сумнівів у вторгненні вже немає

Також путін міг тричі відтягувати початок війни з Україною, але в результаті все одно не прорахував всі ризики .