Українці продовжують вірити в те, що є якісь найвищі сили, які знають про все на світі. На цей раз екстрасенс за допомогою карт таро вирішив зробити кілька прогнозів щодо ситуації в країні найближчим часом.

Йдеться про Макса Гордєєва, який провів прямий ефір разом із Славою Деміним на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

Вони обговорили багато важливих питань і розповіли українцям, чого найближчим часом чекати. Зокрема, йшлося про обстріли на Новий рік, звільнення Криму в травні, а також коли в Україні почнуть літати перші пасажирські літаки.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Почали з того, чого нам чекати найближчими тижнями – свята. Чи будуть обстріли в саму новорічну ніч, а саме з 23:00 до 00:00.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Ворог не спить, і для нього дуже важливо зараз зруйнувати віру в майбутнє. Є ймовірність, що вони атакуватимуть. У деяких регіонах стовідсотково будуть. Будуть навіть бої і навіть серйозні в цей час. Розслаблятися не можна. Проте, 60% людей спокійно святкуватимуть. Макс Гордєєв

Далі поговорили вони про одну з найочікуваніших подій цієї війни – повернення Кримського півострова під наш контроль. Деякі тарологи стверджують, що свята варто очікувати ближче до травня.

Карти таро, скріншот: YouTube
Карти таро, скріншот: YouTube

Макс Гордєєв одразу зазначив, що останній весняний місяць наступного року буде дуже тяжким для Криму, адже людям доведеться масово тікати. Зараз же у людей там з'явилася думка, що вони зробили катастрофічну помилку у 2014 році, і тепер чекають на цю подію. Росіяни ж тікають назад у свою країну.

Ну, і насамкінець заговорили про приємне - повернення пасажирських рейсів. Коли ж це станеться. Чекати ще досить довго – не менше 10 місяців чи одного року.

Нагадаємо, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів про тотальний блекаут в Україні.

Раніше повідомлялося, що відомий екстрасенс розповів, коли чекати на військове загострення і чи атакує Білорусь .

Також, екстрасенс Гордєєв попередив про зрадників, обстріли та важливий небезпечний день