Новий рік - цей той період, коли багато хто з нас не може відмовити собі в смаколиках і навіть "найстійкіші" порушують дієти, адже на столах стільки всього - салати, гаряче, закуски та десерти. Однак від деяких, як виявилося, таки варто утриматися.

Один із традиційних новорічних салатів вважає найшкідливішим - це "Оселедець під шубою". Його люблять дуже багато людей і не дарма – її смак унікальний.

Оселедець під шубою, кадр з відео
Оселедець під шубою, кадр з відео

Вся проблема в тому, що слабосолону рибу для приготування салату купують на ринках, а це несанкціоноване місце продажу, де постачальники можуть реалізовувати продукцію без сертифікатів якості. Такі фактори вже сигналізують про можливе отруєння.

А в сьогоднішніх умовах, коли відключають електроенергію та холодильники не працюють, купувати рибу вдвічі небезпечно.

Маринований оселедець, скріншот: YouTube
Маринований оселедець, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Чим ще може бути небезпечний "Оселедець під шубою"

Риба сама по собі дуже солона, але овочі для салату теж люблять досолювати. Такий великий вміст солі призведе до затримки рідини в організмі, навантаження на серце та судини. Гіпертонікам і зовсім не можна вживати стільки солі.

Майонез, що входить до складу "Шуби", теж не відрізняється своєю корисністю, адже містить багато трансжирів, шкідливих для організму.

Оселедець під шубою, скріншот: Youtube
Оселедець під шубою, скріншот: Youtube

Раніше ми писали про те, що краще не переїдати: скільки мандарин можна з'їсти за один день і кому від них варто утриматися

Як повідомляв Знай.ua, як зміняться ціни на продукти напередодні Нового Року .

Також портал Знай.ua писав, ніжне та соковите філе: секретний інгредієнт покращить смакові властивості м'яса