Митрополит Київський і всієї України Єпіфаній поділився цікавою публікацією у Facebook, заявивши про теплу зустріч з Валерієм Залужним.

Він називає Головнокомандувача Збройними силами України людиною, яка стала для всього населення - справжньою легендою та героєм, продовжуючи стояти на чолі війська, борючись зі злом.

Митрополит Епіфаній, фото: facebook.com/epifaniy
Митрополит Епіфаній, фото: facebook.com/epifaniy

"Я вірю, що з Божою допомогою ми неодмінно подолаємо це зло. Таку саму впевненість висловив і Валерій Залужний: Бог і справді на нашому боці, тому Україна переможе! Ми вже здобули багато перемог, зруйнувавши плани кремлівського тирана швидко підкорити нас. Ми згуртували навколо себе десятки країн, цивілізований світ, людей доброї волі, які разом із нами протистоять російському тирану та його терору", - пише митрополит Єпіфаній.

Головнокомандувач ЗСУ нагородив предстоятеля ПЦУ нагрудним знаком "За сприяння війську", а у відповідь отримав орден святого Юрія Побідоносця - "святого, який відомий як переможець зла, брехні, людської люті, помічник у боротьбі з силами пітьми".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Епіфаній та Залужний, фото: Facebook
Епіфаній та Залужний, фото: Facebook

"Дай Бог Вам, Генерале Валерію, здоров'я, сили, наснагу в боротьбі із лютим ворогом", "Нехай Господь веде нас усіх до перемоги", "Спасибі, пане Генерал Вам, ЗСУ, незламні, доблесні Воїни за життя, за захист та оборону, за збережену вами Україну!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Митрополит Епіфаній назвав те, що надасть українцям сил, коли вся країна у темряві: "Пам'ятайте про..."

Як повідомляв "Знай.uа", Валерій Залужний попередив про новий наступ на Київ: не відмовилися від головної мети

Знай.ua писав, Володимир Зеленський розповів про деокупацію Криму не військовим шляхом, але є нюанс: "Порожня трата часу"